Dé specialist op het gebied
van geconditioneerd transport en logistiek
Members of Fatels Food Group:
Fatrans, dé logistiek dienstverlener met oog voor uw product en wensen

Het ontstaan van Fatrans ligt in het vervoer van AGF-producten van de eigen handelsbedrijven. Echter is al in 1986 de stap gezet naar het vormen van een volwaardig transportbedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een gedegen logistieke speler op het gebied van nationaal en internationaal geconditioneerd transport van food en food-gerelateerde producten voor zowel de Fatels Food Group als diverse gerenommeerde klanten. Met een zeer modern wagenpark vervoeren wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar de goederen op een zo efficiënt mogelijke manier zonder daarbij de milieubelasting uit het oog te verliezen.

Door gebruik te maken van moderne communicatiemiddelen in onze voertuigen zijn wij in staat om real-time onze vloot te volgen, te communiceren met onze chauffeurs en de condities in onze laadruimtes real-time in te zien (temperatuur-monitoring).

Vanuit diverse locaties in Nederland, waar wij over zowel gekoelde als ongekoelde op- en overslagfaciliteiten beschikken vervoeren wij dagelijks verse producten door geheel Nederland, België en Duitsland volgens IFS-Logisitcs regelgeving.